Over ons.

Over ons_edited.png

Hey! Wij zijn b-Supplies.

Dé content specialist van Nederland.

Een jong bedrijf dat sinds 2021 professionele, SEO geoptimaliseerde teksten schrijft. Van blogs tot persberichten: b-Supplies does it all!

b-Supplies staat trouwens voor 'Business Supplies.' Wij zijn wat jouw bedrijf nodig heeft om succesvol te worden.

target.png

Missie

b-Supplies schrijft professionele, SEO geoptimaliseerde teksten voor MKB bedrijven in Nederland. Dit doen we met de beste content specialisten van het land. b-Supplies gelooft erin dat marketing niet prijzig hoeft te zijn: daarom hanteren wij een vast laag uurtarief van 60 euro.

vision.png

Visie

Bij b-Supplies geloven we in marketing voor iedereen. We streven naar een bedrijfswereld waarin goede vindbaarheid in Google niet meer ingewikkeld hoeft te zijn. De wereld van de marketing ontwikkelt zich snel, net zoals wij. De komende jaren willen wij blijven groeien tot we de grootste content specialist zijn van Nederland!

Over ons

SEO teksten door een content specialist

SEO en content marketing is verboden aan elkaar. Het schrijven van goede content zorgt namelijk niet alleen voor klantenbinding, maar ook voor een hogere positie in de zoekresultaten.

Google bepaalt aan de hand van ongeveer 200 factoren welke positie jouw webpagina in de zoekresultaten krijgt. Hierin zijn afbeeldingen, interne links en meta data belangrijk.

Het schrijven van SEO geoptimaliseerde content is niet gemakkelijk: je moet niet alleen foutloos kunnen schrijven, maar ook weten aan welke richtlijnen de teksten moeten voldoen. Wij nemen het schrijven van deze teksten graag van je over!

Schermafbeelding 2021-10-07 om 14.02.13.png
Wat klanten zeggen

Lees het b-Supplies blog