Niet goed geld terug garantie.
 

b-Supplies doet altijd haar uiterste best om de diensten naar behoren te leveren. We willen alle klanten tevreden houden en werken continu aan het verbeteren van ons dienstenaanbod. We hebben vertrouwen in onze specialisten en daarom bieden wij een niet goed geld terug garantie. Dit zijn de regels:

- Wanneer klant niet tevreden is met de geleverde diensten zullen wij in eerste instantie proberen deze te verbeteren. 

- Wanneer de klant na verbetering nog steeds geen tevredenheid heeft gevonden, zal de klant recht hebben op teruggave van het volledige betaalde bedrag. 

- Het recht op teruggave van het geld kan voor een periode van 14 dagen na aangaan van de overeenkomst.

- b-Supplies zal altijd haar best doen de klant tevreden te houden / maken. Teruggave van het betaalde bedrag moet gezien worden als noodoplossing: we streven er altijd naar beide partijen tevreden te maken doormiddel van het leveren van diensten.

- Het is ten strengste verboden om de geleverde diensten alsnog te publiceren wanneer klant gebruik heeft gemaakt van de garantie. De garantie is niet bedoelt als gratis manier om professionele teksten te ontvangen. Klant zal b-Supplies een boete van 50 euro moeten betalen per dag dat deze teksten online staan.